Køb EA Play Gavekort, EA Play Kredit i prissammenligning

Rul ned lige nu for at sammenligne priser og købe et EA Play gavekort billigt! Efter køb giver EA Play gavekort dig mulighed for, at indløse den digitale gavekortkode med det samme til din konto.

Den nuværende laveste pris for en EA Play-nøgle I Danmark er Kr 18.72

”EA Access hedder nu EA Play – et nyt navn og et nyt look, men stadig de samme fordele.” Nyt navn og nyt look, men med de samme fordele.

Har du allerede et EA ACCESS-MEDLEMSKAB?

Vær ikke urolig. Du beholder dit medlemskab med alle fordelene. Du er dog nu EA Play-medlem i stedet for EA Access, afhængigt af hvilken platform du er på.

Følgende muligheder er mulige:

EA Play 1 måned
EA Play 3 måneder
EA Play 12 måneder

Advarsel:

Disse EA-adgangskoder er KUN TIL XBOX ONE. De virker IKKE med en Xbox 360.

Derfor bør du købe EA Access på vores websted

Vores EA-adgangskoder er 100 % pålidelige.

Vi har de billigste EA digitale adgangskoder på markedet.

E-maillevering: Vores leverandør sender EA-adgangsabonnementkoderne direkte til din e-mailadresse efter betaling.

24-timers live chat og fremragende kundeservice i tilfælde af problemer eller spørgsmål om EA-adgang eller de andre digitale koder.

Den billigste EA Access til din Xbox

Hvis du leder efter billige EA-adgangskoder, er du kommet til det rigtige sted! Både EA 1 Month og EA 12 Months er tilgængelige på vores hjemmeside, begge med en masse rabatter (op til 10%!).

Hvis dit EA-sæsonkort er udløbet, vil du måske fortsætte med at nyde godt af disse fordele i længere tid. Hvis du vil nyde dine spil endnu mere, er det godt at vide, at der findes EA-kort.

Dit EA sæsonkort er udløbet, men du vil stadig gerne drage fordel af disse fordele? Så køb EA-adgangskortene. EA Access giver dig fordelene og unikt indhold med alle spil i stedet for et specifikt spil.

Hvad er EA Access?

EA Access er et medlemskabsprogram, der giver dig som medlem mulighed for at spille flere spil for færre penge, men kun på Xbox One. For kun 4,99 € kan du bruge pengeskabet på ubestemt tid i et par måneder; en stadigt voksende samling af 10+ fantastiske spil og kommende EA-spil i en begrænset periode før udgivelsen. Derudover får du en eksklusiv 10 % rabat på alle EA digitale køb på Xbox One *, inklusive spilkøb, forudbestillinger, udvidelsespakker, Ultimate Team Points og alt derimellem.

* Betingelser, begrænsninger og undtagelser gælder nogle gange.

Hvordan tilmelder jeg mig EA Access?

Trin-for-trin instruktioner for at blive medlem af EA Access ved hjælp af Ea Access Hubb-appen på Xbox One:

Gå til fanen Butik på din Xbox One-startskærm, og vælg Apps. Vælg derefter Søg og se efter EA Access. Installer og start (?) EA Access Hub-appen, og link den til din EA-konto. Hvis du ikke har en EA-konto, skal du blot følge instruktionerne på skærmen for at fuldføre dette trin.

På det næste skærmbillede skal du vælge Registrer, og derefter vælge din medlemsplan.

Når du har gennemført betalingen, vil du blive returneret til købsskærmen. Tryk på ‘B’ på din controller for at forlade denne skærm, og vælg ‘Go to Home’.

At købe et EA-medlemskab i en detailbutik sammenlignet med at købe på livecards.nl

Hvorfor gå hele vejen til butikken, når du kan tegne dit abonnement hjemmefra på sofaen?

Glem heller ikke, at levering er direkte via e-mail, så du har koden, så snart du har betalt. Købsprocessen er virkelig enkel. Spild ikke et sekund og begynd at spille igen nu! Vi sælger også Xbox Live Gold-abonnementer til meget lave priser.