Køb Netflix Gavekort, Netflix Kredit i prissammenligning

Rul ned lige nu for at sammenligne priser og købe et Netflix gavekort billigt! Efter køb giver Netflix gavekort dig mulighed for, at indløse den digitale gavekortkode med det samme til din konto.

Den nuværende laveste pris for en Netflix-nøgle I Danmark er Kr 22.21

Køb et Netflix-gavekort

Kunne du tænke dig at give Netflix til dig selv eller en anden? Med et Netflix-gavekort kan du nemt forny eller aktivere et abonnement uden kreditkort. Vores leverandører er alle officielle Netflix-partnere, så du kan være 100 % sikker på, at du modtager en fungerende Netflix-kode fra os.

Hvad er et Netflix-gavekort?

Med Netflix-gavekortet kan du nemt købe og fylde Netflix-kredit på. Du kan bruge denne kredit til et eksisterende Netflix-abonnement, men du kan også bruge den til at starte et nyt Netflix-abonnement. Brug Netflix-gavekortet til dig selv eller gør en anden en tjeneste. Du kan vælge mellem Netflix gavekortet på 25 euro og 50 euro og der er et variabelt Netflix forudbetalt kort, hvor du kan vælge et beløb mellem 25 og 150 euro.

Hvad kan jeg gøre med et Netflix-gavekort?

En af fordelene ved at bruge Netflix-gavekortet er, at du har kontrol over dit forbrug. Du er ikke bundet til nogen månedlige gebyrer og kan bruge Netflix uden abonnement. Du behøver ikke et kreditkort, og omkostningerne trækkes automatisk fra dit gavekorts saldo.

Hvor længe er mit Netflix-abonnement gyldigt?

Varigheden af ​​dit Netflix-abonnement afhænger af det Netflix-gavekort, du vælger. Så snart din kredit er næsten opbrugt, vil du modtage et signal fra Netflix. Hvis du vil blive ved med at se Netflix, kan du nemt arrangere en forlængelse ved at købe et nyt gavekort. Er du berettiget til en gratis prøveperiode? Så får du en måned ud over din Netflix-kredit og kan se Netflix gratis i en måned.

Hvordan kan jeg se Netflix?

Netflix er en verdensomspændende streamingtjeneste, der giver dig mulighed for at se film, serier og dokumentarer når som helst og hvor som helst. Du kan se Netflix på dit smart-tv, men også på din smartphone, tablet, laptop, pc og spillekonsol såsom din PlayStation eller Xbox.

Hvordan får jeg mit Netflix-kort?

Efter bestilling af Netflix-voucheren vil du straks modtage en unik Netflix-kode på din skærm og på e-mail. Du kan derefter nemt indløse din Netflix-kode. Netflix-kort har ikke en udløbsdato og udløber derfor ikke.

Hvordan indløser jeg mit Netflix-gavekort?
Sådan aktiverer du et Netflix-gavekort:

Gå til netflix.com/redeem og indtast Netflix-koden.