Køb PlayStation Plus Gavekort, PlayStation Plus Kredit i prissammenligning

Rul ned lige nu for at sammenligne priser og købe et PlayStation Plus gavekort billigt! Efter køb giver PlayStation Plus gavekort dig mulighed for, at indløse den digitale gavekortkode med det samme til din konto.

Den nuværende laveste pris for en PlayStation Plus-nøgle I Danmark er Kr 18.8

Køb PSN-kort, PS Plus-kort og PlayStation-kredit

Vil du nemt fylde din PlayStation-saldo op med et PSN-kort for at købe spil, tilføjelser eller DLC’er fra PlayStation Store? Eller vil du gerne købe et PS plus abonnement uden kreditkort? Vores hjemmeside sammenligner officielle PlayStation Network Card-forhandlere og PlayStation Plus-abonnementsforhandlere, så du altid kan være 100 % sikker på, at du får en fungerende PSN-kode.

PSN Store Cards er tilgængelige i følgende beløb

Playstation Store-kort 10 euro
Playstation Store-kort 15 euro
Playstation Store-kort 20 euro
Playstation Store-kort 25 euro
Playstation Store-kort 30 euro
Playstation Store-kort 35 euro
Playstation Store-kort 40 euro
Playstation Store-kort 50 euro
Playstation Store-kort 75 euro
Playstation Store-kort 100 euro

Hvad er et PSN-kort?

PSN-kortet (PlayStation Network Card) er et online-kort, som du kan bruge til at fylde din PSN-pung op. Du kan bruge den til at shoppe i PlayStation Store, så du kan bestille nye PlayStation-spil eller attraktive tilbud når som helst på dagen. Har du brug for ekstra PSN-kredit for at foretage et køb? Så skal du blot øge din saldo med et PlayStation-kort.

Hvad er et PS Plus-kort?

PS Plus-kortet (PlayStation Plus Card) er et online-kort, der giver dig mulighed for nemt at købe eller forny et PS Plus-abonnement. Med dette PlayStation-abonnement kan du spille online multiplayer-spil med spillere fra hele verden gennem din konsol. Et PlayStation Plus-medlemskab giver endnu flere fordele: Du får eksklusive rabatter og kan downloade en række gratis spil fra PlayStation Store hver måned.

Hvad kan jeg bruge PlayStation-kredit til?

Med et PSN-kort kan du nemt købe DLC’er, sæsonkort og PS4-spil fra PlayStation Store. Derudover giver PlayStation Network Card dig mulighed for at købe et PlayStation Now-abonnement, som giver dig adgang til hundredvis af spil fra PlayStation-biblioteket og on-demand-spil. Kunne du tænke dig at lytte til din yndlingsafspilningsliste, mens du spiller? Så kan du bruge dit PSN-gavekort til at købe et Spotify-abonnement for at knytte dette medlemskab til PlayStation Music og lytte til din yndlingsmusik non-stop. Endelig kan dit PlayStation-gavekort også bruges til at foretage køb i spillet såsom Fortnite V-Bucks.

Hvad er tilføjelser i spillet?

En tilføjelse er en udvidelse til et eksisterende spil. For eksempel kan du købe kredit i spillet for visse PlayStation 4-spil. Tænk på FIFA Points, Apex Coins, Call of Duty Points og GTA 5 Shark Cards. En anden form for en tilføjelse er DLC (Downloadable Content). Med en DLC køber du ekstra indhold til et eksisterende spil.

Hvordan får jeg mit PlayStation-kort?

Så snart du har gennemført ordren, sender vi dig straks dit PlayStation-kort med en digital kode. Du modtager denne kode på din skærm og via e-mail. Du modtager din gavekode komplet med instruktioner, så du altid nemt kan indløse din PSN-kode i PS Store.

Hvordan kan jeg indløse min PSN-kode?

Du kan bytte dit PlayStation Network-kort og PlayStation Plus-kort gennem din PlayStation-konsol og PlayStation Store.

Via din konsol:

Gå til PlayStation Store på PlayStation-startskærmen.
Vælg “Indløs koder” fra menuen i venstre side af din skærm.
Indtast din PSN-kode.

Via webstedet:

Gå til PlayStation Store-webstedet, og sørg for, at du er logget ind.
Tryk på dit kontonavn, vælg Indløs kode, og indtast din PSN-kode.

PSN-kortet og PS Plus-kortet føjes automatisk til din konto efter indløsning. Har du brug for hjælp til at indløse dine PlayStation-koder? Kontakt venligst vores kundeservice.