Køb Spotify Gavekort, Spotify Kredit i prissammenligning

Rul ned lige nu for at sammenligne priser og købe et Spotify gavekort billigt! Efter køb giver Spotify gavekort dig mulighed for, at indløse den digitale gavekortkode med det samme til din konto.

Den nuværende laveste pris for en Spotify-nøgle I Danmark er Kr 4.92

Køb Spotify Premium

Spotify Premium giver dig mulighed for at nyde din yndlingsmusik uden annoncer. Vil du helst ikke være bundet til et Spotify-abonnement? Så køb Spotify Premium-gavekort. Spotify-kreditkortet er også dejligt at give væk til en ven eller bekendt!

Hvad er Spotify?

Spotify er en online streamingtjeneste til musik, podcasts og videoer. Med denne musiktjeneste kan du få adgang til millioner af sange og andet indhold af musikere og kunstnere overalt. Spotify er kendt for sin brede vifte af musiksamlinger og er den største musiktjeneste sammen med Apple Music, Google Play Music, Deezer, Tidal og Juke. Du kan lytte til Spotify på alle typer enheder såsom din computer, smartphone, TV, Xbox eller PlayStation. Det er gratis at finde og afspille musik, men du kan vælge at opgradere til Spotify Premium for flere muligheder.

Hvad er Spotify Premium?

Spotify Premium er betalingsversionen af ​​Spotify og kan tegnes som abonnement og som gavekort. Derudover er det også muligt at købe et Spotify familieabonnement, hvormed du kan indgå op til 5 premium konti. Med et Spotify-medlemskab får du mange fordele:

Lyt til enhver sang, du kan lide.
Lyt til musik offline.
Ingen reklamepauser.
Ubegrænsede titelspring.
Lyd i høj kvalitet.

Hvad er et Spotify Premium-gavekort?

Vil du købe et premium-abonnement på Spotify, men vil du ikke være bundet til det? Med et Spotify-gavekort kan du fylde din Spotify-saldo op med et kort, så du kan få adgang til alle fordelene ved Spotify Premium. Du behøver ikke tegne et Spotify-abonnement for at gøre dette. Det betyder, at du ikke er bundet til noget og ikke behøver at gemme nogen betalingsoplysninger eller linke dem til din Spotify-konto. Du kan også give Spotify-gavekortet til en ven eller bekendt, så de kan lytte til Spotify uden abonnement uden annoncer. Hos Keysforgames har vi Spotify-kort til en værdi af 10 euro, 30 euro og 60 euro. Disse gavekort svarer til 1 måned, 3 måneder og 6 måneder.

Hvordan får jeg mit Spotify-gavekort?

Når du har købt et Spotify Premium-kort, modtager du din kode med det samme på din skærm og i din e-mail. Derudover kan Spotify Premium-koden altid findes på din konto. Del ikke denne kode med fremmede. Efter modtagelsen kan du indløse Spotify-abonnementet og indløse Spotify-koden.

Hvordan kan jeg indløse mit Spotify-gavekort?

Efter du har modtaget koden fra os, skal du aktivere Spotify Premium-koden.

Gå til spotify.com/redeem.
Log ind med din Spotify-konto, eller opret en konto.
Indtast den digitale Spotify-kode, og klik på Indtast kode.

Du kan nu begynde at bruge dit Spotify Premium-abonnement med det samme.