Køb Brick Rigs Key. Brick Rigs Steam Prissammenligning af PC Key

Sammenlign priser og køb Brick Rigs key billigt! Efter køb giver spilnøgle dig mulighed for at downloade, installere og afspille Brick Rigs direkte på Steam på pc.

Den nuværende laveste pris for en Brick Rigs-nøgle I Danmark er Kr 41.7

Brick Rigs er et fysisk sandbox-spil, der giver dig mulighed for at bygge, køre og ødelægge næsten enhver form for tænkeligt køretøj. Uanset om det er en dragster, en brandbil, en gaffeltruck, en helikopter, et fly, et tog, et skib eller endda en tank, kan du sandsynligvis bygge det i Brick Rigs.

Fællesskabskreationer

Du kan også uploade dine kreationer til Værkstedet for at dele dem med fællesskabet. Og hvis du ikke har lyst til at bygge noget, kan du bare downloade en af de over 200.000 kreationer, der allerede er uploadet af andre spillere.

Multiplayer-tilstand

Multiplayer-tilstanden giver dig mulighed for at opleve denne fysik sammen med dine venner. Du kan arrangere løb, nedrivninger, luftkampe eller nødscenarier. Reglerne er op til dig!

Dyk ned i verdenen af Brick Rigs

Uanset om du ønsker at bygge dine egne køretøjer eller downloade en af de over 200.000 kreationer, der allerede er uploadet til Værkstedet, så oplev den dynamiske kørsels- og ødelæggelsesfysik i Brick Rigs! Udviklet af Fluppisoft.