Køb Dragon’s Dogma 2 Key. Dragon’s Dogma 2 Steam Prissammenligning af PC Key

Sammenlign priser og køb Dragon’s Dogma 2 key billigt! Efter køb giver spilnøgle dig mulighed for at downloade, installere og afspille Dragon’s Dogma 2 direkte på Steam på pc.

Den nuværende laveste pris for en Dragon’s Dogma 2-nøgle I Danmark er Kr 237.51

Velkommen til det længe ventede Dragon’s Dogma 2, hvor du begiver dig ud på et storslået eventyr i en singleplayer, narrativt drevet action-RPG-serie. Dit skæbne udfolder sig, mens du udforsker den dybe og fængslende fantasyverden, som Dragon’s Dogma 2 har at byde på.

Afdæk historien blandt tabte erindringer

Historien begynder i et underjordisk fængsel, hvor dragens stemme lyder i tågen af tabte minder. Stig til vejrs, Den Udvælgte, og udfordre mig i overensstemmelse med dette verdens dogme. Tag opgaven op og fuldfør din glemt skæbne.

Mystiske ledsagere på din rejse

Under din rejse vil du blive fulgt af Pawns, mystiske væsener fra en anden verden, i et så unikt eventyr, at du vil føle, at du er ledsaget af andre spillere, selv når du er på dit eget eventyr. Alle disse elementer løftes yderligere gennem fysisk teknologi, kunstig intelligens (AI) og de seneste grafiske fremskridt for at skabe en virkelig indlevende fantasyverden i Dragon’s Dogma 2.

Form dit kampstil med forskellige erhverv

Udfordr din kreativitet i handlingen ved at svinge sværd, buer og kaste magi. Erhvervene i Dragon’s Dogma 2 giver dig mulighed for at tilgå kampen på din måde og forme din spiloplevelse unikt.

Selskab i din singleplayer-oplevelse

Spillere kan tilpasse deres egen primære Pawn, der altid vil følge din Udvælgte, og indgå en pagt med op til 2 yderligere Pawns fra andre spillere gennem nettet, hvilket beriger din singleplayer-oplevelse med selskab fra allierede.

Møde monstre i denne verden

Uden for bygrænserne vil du støde på diverse monstre, der bebor landene. Du bliver nødt til at beslutte, om du vil deltage i kampe eller finde alternative løsninger; vær opmærksom på din partisammensætning, terrænet omkring dig og de monstre, du står overfor.

Indbyggere i denne verden

Rejsende, handelsmænd, soldater og andre folk går om deres daglige liv. Optaget af deres egne mål og motiver udtrykker de alle forskellige følelser. Nogle gange kan de føre dig til en quest ved at nærme sig og bede om en tjeneste.

Udviklet af CAPCOM Co., Ltd.

Genre: action-RPG

Dragon’s Dogma 2, action-RPG-mesterværket, er blevet omhyggeligt udviklet af CAPCOM Co., Ltd. Dyk ned i en verden, hvor dine valg former skæbnen for en helt bestemt til at dræbe dragen og kræve tronen.