Køb Horizon Forbidden West Key. Horizon Forbidden West Steam Prissammenligning af PC Key

Sammenlign priser og køb Horizon Forbidden West key billigt! Efter køb giver spilnøgle dig mulighed for at downloade, installere og afspille Horizon Forbidden West direkte på Steam på pc.

Den nuværende laveste pris for en Horizon Forbidden West-nøgle I Danmark er Kr 181.22

Tag med på en betagende rejse med Horizon Forbidden West Komplet udgave, nu samlet med den spændende Burning Shores-udvidelse og ekstra bonusmateriale. Dyk dybere ned i Aloys rejse med Burning Shores, et udvidelsespakke, der beriger hendes rejse med nye fortællinger, allierede og udfordringer inden for et imponerende, men farligt, uudforsket område.

En ny grænse venter

Træd i Aloys støvler og begiv dig ud i et imponerende og uudforsket område fyldt med gådefulde farer. Den Komplette udgave giver dig mulighed for at fordybe dig i Horizon Forbidden West-universet på pc’en, suppleret med eksklusivt indhold. Oplev fortsættelsen af Aloys saga med Burning Shores, en udvidelse, der udfolder sig efter hovedfortællingen og beriger det roste action-RPG med ekstra lag af dybde.

Afslør mysterierne i en post-apokalyptisk verden

Traverse store landskaber, konfronter kolossale mekaniske uhyrer og interager med nye, fascinerende kulturer, mens du navigerer i Horizon’s dystopiske verden. Jorden vakler på randen af endnu et sammenbrud, plaget af ubarmhjertige storme og en ødelæggende pest, med menneskehedens rester i fare for skræmmende nye maskiner.

Aloys søgen efter harmoni

Det er op til Aloy at undersøge oprindelsen af disse katastrofer og styre verden tilbage mod ligevægt. Hendes rejse er en af genforening, diplomati og opdagelse, mens hun søger at reparere de brudte bånd mellem konfliktende stammer og dechiffrere verdens gamle mysterier.

Next-Gen Gaming Oplevelse

Oplev Horizon Forbidden West med enestående klarhed og dybde, understøttet af topmoderne opløsninger, herunder Ultrawide 21:9, Super Ultrawide 32:9 og endda Triple Monitor opsætninger ved 48:9*. Forundre de detaljerede landskaber og dynamiske miljøer, bragt til live med NVIDIA DLSS 3, NVIDIA DLAA og NVIDIA Reflex-teknologi, sammen med kompatibilitet med AMD FSR og Intel XeSS**. Optimer din spiloplevelse med tilpasselige grafikindstillinger og nyd ubegrænsede billedhastigheder for den ultimative gennemspilning.

Forbedret kontrol og immersion

Få uovertruffen kontrol over dit eventyr med omfattende support til DualSense™-controlleren. Engagér dig i spillet med taktile tilbagemeldinger og adaptive trigger-funktioner, der trækker dig tættere på handlingen og eventyret, som Horizon Forbidden West har at byde på.