Køb World of Warcraft The War Within Key. World of Warcraft The War Within Steam Prissammenligning af PC Key

Sammenlign priser og køb World of Warcraft The War Within key billigt! Efter køb giver spilnøgle dig mulighed for at downloade, installere og afspille World of Warcraft The War Within direkte på Steam på pc.

Den nuværende laveste pris for en World of Warcraft The War Within-nøgle I Danmark er Kr 354.18

Gør dig klar til en spændende rejse, da Blizzard netop har annonceret den længe ventede udvidelse “World of Warcraft: The War Within”. Denne seneste tilføjelse markerer begyndelsen på WoW: Worldsoul Saga-trilogien, med de efterfølgende afsnit kaldet “Midnight” og “The Last Titan”.

Dybderne under Overfladen

Dyk ned i dybet af Azeroths undergrund i “The War Within”, hvor alle de nye zoner er placeret. Khaz Algar er hjemstedet for Jordfolket, og hovedstaden Dornogal bliver det nye knudepunkt for spillerne under The War Within. Landet er opdelt i fire zoner: Isle of Dorn, The Ringing Deeps, Hallowfall og Azj-Kahet. Alle fire har deres egne karakteristika og ser overraskende lyse og glade ud for underjordiske zoner – med undtagelse af Azj-Kahet, der ser forståeligt mørk og tom ud.

Opdagelser i Dornogal

Dornogal, hovedstaden for Jordfolket i Khaz Algar, vil være hjertet i “The War Within”. Byen er opdelt i fire zoner og præsenterer visuelt imponerende underjordiske landskaber, der skiller sig ud med lyse og livlige designs – bortset fra Azj-Kahet, der forståeligt ser mørk og tom ud.

Nye Eventyr Awaits

Tag på en række nye eventyr ved at introducere “Delves” i “The War Within”. Disse er en ny type endgame-aktivitet, der kan udføres solo eller i en gruppe. Disse er meningen at være helt adskilt fra fangehuller og razziaer, og spillere skal ikke føle sig forpligtet til at gøre dem hver uge.

Du vil også kunne have en NPC-følgesvend med dig, som kan skifte til den specialisering, du eller din gruppe har brug for. Der vil også være forskellige sværhedsgrader, chefer at overvinde og puslespil at løse for at nå bunken af bytte i slutningen. Disse vil også være forbundet med sæsoner, som andre endgame-aktiviteter gør det.

Forbundne og Horde Forenede

Hvis du altid har ønsket at spille en dværg som Horde-spiller, er det nu din chance: Du kan vælge hvilken som helst fraktion, når du vælger denne nye allierede race. Mens det måske virker mærkeligt, skal du ikke glemme, at vi allerede har haft, hvad der i det væsentlige er en racer crossover med Alliancens Void Elves. Jordfolk kan også spille de fleste klasser, undtagen Druid, Demon Hunter og Evoker.

I modsætning til de originale allierede racer låser Jordfolk automatisk op som en spilbar race ved at arbejde dig igennem “The War Within” -kampagnen. Det er et stort lettelsens suk for dem af os, der måtte male rygter og opgavekæder for at låse de tidligere allierede racer op.

Krigsbander lader dig dele fremskridt med udvalgte alts

Før du bliver for spændt, vil dette kun gælde for fremskridt fra “The War Within” og “Dragonflight” -udvidelserne. Du vil kunne vælge, hvilke alts du vil inkludere i en “Warband”, og de vil dele følgende:

  • Bankadgang: Du får en større bank – og en genstandsbank – så du behøver ikke at sende genstande eller guld mellem dine alts.
  • Renommé og omdømme: Dette vil kun være for Dragonflight og The War Within for nuværende.
  • Flyveveje: Alle opdaget af én karakter kendes af de andre.
  • Præstationer: Disse deles også mellem Warband-alts, selvom det er uklart, om det inkluderer dem fra tidligere udvidelser.
  • Transmogrifikation: Kan læres af enhver karakter, men kun båret af den korrekte klasse.

Det er en ret stor beslutning at skifte hovedkarakter for de fleste, og hvis du har en masse fremskridt med hensyn til omdømme eller præstationer knyttet til din gamle karakter, gør det det meget sværere at tage det skridt. At dele disse ting med Warbands vil tage noget af stikket ud af hovedkarakterskiftet.

Vælg dine heltens talenttræer

Hver klasse får flere talenttræer at tildele, når de når det nye maksimale niveau 80. De er designet til at give forskellige fokusområder for en given klasse. For eksempel kan en druide vælge mellem at styrke træerne eller måneskinsevnerne.

Du kan se et eksempel på, hvordan dette fungerer i skærmbillederne ovenfor, selvom de faktiske talenter forventes at ændre sig i de kommende måneder, når test og feedback fortsætter.

Genopliv dine gamle mounts

Flyvning på drager er her for at blive, selvom det vil blive kaldt “dynamisk flyvning”, så snart vi forlader Dragon Isles. Du behøver ikke at samle dragestrukturer for at køre det, da planen er, at disse færdigheder vil være tilstrækkelige.

Et af de største problemer med at ride drager er, at det begrænser de kæledyr, du bruger dagligt. Du kan have en samling på 300 eller flere kæledyr, men hvis du kun bruger et par af dem til at ride drager, tager det simpelthen målet ud af at samle dem. Dette tages alvorligt hånd om, og de fleste af dine gamle kæledyr skal arbejde med flyvningen.